Boligsocialt

Bo42 og Bornholms Regionskommune har i samarbejde udarbejdet en boligsocial helhedsplan for NordParken. Med støtte fra Landsbyggefonden på kr. 5 mio. over 4 år afvikler Bo42 og Bornholms Regionskommunen et boligsocialt projekt i NordParken i årene 2018-2021.

Det boligsociale projekt har to boligsociale medarbejdere ansat: Boligsocial projektleder: Ida Hvilsom og boligsocial medarbejder Christina Aagesen. Kontakt

Projektet holder til i lokalerne i Gartnervangen 20, som har fået navnet 20’EREN. 20’EREN er stedet, hvor projektet afholder en del af sine aktiviteter og har allerede dannet rammen om bl.a. fire x beboercafé, en syng sammen aften, banko, og hygge med en gruppe af NordParkens børn i løbet af sommeren. Derudover lægger 20’EREN foreløbig lokaler til NordParkens Råd og Vejledning hver mandag kl. 11-13 og stolegymnastik drevet af en beboer hver onsdag kl. 10-11. Der er også mulighed for at deltage i gåture hver fredag kl. 10-11.30.

Det boligsociale projekt har en Facebookside som hedder 20'eren. Her kan alle interesserede følge med i de mange aktiviteter.